Да ли желите да студирате у иностранству и достигнете интернационални начин размишљања? Размишљали сте о студијама у Словенији и желели да добијете више информација о могућностима образовања у овој земљи?

Студирај у Словенији – Сазнај све на “На који ћеш факс” платформи

Студирај у Словенији

У недељи између 23. и 27. јануара на платформи Регионалног виртуелног сајма образовања “На који ћеш факс?” одржаће догађај “Студирај у Словенији”. Овим путем се младима из региона пружа прилика да сазнају више информација о различитим факултетима у Словенији кроз презентације представника високошколских институија и да се упознају са квалитетом образовања у овој земљи. Млади ће моћи да разговарају са представницима факултета и да добију информације о програмима, условима и могућностима уписа кроз саму платформу и цхат опцију на штанду сваког од понуђених факултета. Презентације ће бити одржане у Конференцијској сали сајма у периоду између 23. и 27. јануара и биће отворене за све посетиоце. Ово ће бити јединствена прилика за младе да се додатно информишу о жељеном факултету и студијском програму, те и да добију корисне савете о самом упису и настави у Словенији.

Посетиоци сајма већ сада имају могућност да посете штандове факултета у Словенији и сазнају нешто више путем њихових брошура и додатниј материјала приложених на штанду.

О сајму:

Регионални виртуелни сајам образовања “На који ћеш факс?” пружа јединствену прилику младима и њиховим родитељима да добију информације о могућностима уписа на основне, мастер и докторске студије у земљи и региону, као и о будућој каријери, запослењу и пракси. Сајам је почео 17. новембра 2022. И трајаће до 1. октобра 2023. године. Посетиоци могу да приступе сајму бесплатно путем линка са рачунара или мобилног уређаја. Учесници сајма су високошколске установе и компаније из земаља региона (Србија, Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Северна Македонија и Црна Гора). Сајам ће поред едукативних и каријерних активности, укључивати и еколошке и хуманитарне акције. Регионални виртуелни сајам образовања “На који ћеш факс?” има за циљ да младима из региона помогне да донесу одлуку о одабиру факултета и студијског програма правовремено и са довољно информација без обзира на то где се они налазе.

О организаторима:

Компанија Фриендлy ХР има као циљ да помогне младима у академском и каријерном развоју. Поред многобројних едукација, Фриендлy ХР пружа подршку кроз саветовање о каријери, писање CV-ја и мотивационих писама, као и припрему за интервју. Седиште ове компаније се налази у Београду, а у њеном саставу су се нашли људи различитих путева и знања, које су повезали заједничке вредности и исти циљ. Фриендлy ХР се залаже за јачање и подстицање младих људи на њиховом путу до успеха.

Више информација можете пронаћи ОВДЕ.

Извор: Стартуј

Leave a comment