Пројекат “Дани маркетинга и Рекламијада” биће одржани 15, 17. и 18. децембра на Економском факултету у Београду.

Дани маркетинга и Рекламијада

Дани маркетинга и Рекламијада

Рекламијада ће се одржати 15.децембра у А1 са почетком у 20h.

Дани маркетинга – 17. децембра у А4 са почетком у 15h.

Case study такмичење – 18.децембра у А4 са почетком у 15h.

Јубиларна двадесета Рекламијада, која ће се одржати 15.12, осмишљена је тако да на што креативнији и занимљивији начин направи кратку ретроспективу најбољих реклама разних брендова. Тема је “Кроз маркетинг и векове” и засниваће се на прегледу реклама одређених брендова кроз године. Као и сваке године, заинтересованост студената је велика, а један од разлога за то је хуманитарни део целог пројекта (и Дана маркетинга и Рекламијаде). Наиме, ове године смо одлучили да помогнемо дечаку Огњену у борби против леукемије.

Куповином карата наши гости имаће могућност да бирају измедју две опције: прва – обичне карте (у износу од 150 дин) и друга – ВИП карте ( у износу од 300 дин). Куповина ВИП карата омогућава учесницима да буду део извлачења у наградној игри. Карте се могу резервисати на овом линку, а куповина је могућа и на нашем штанду који је постављен на Економском факултету (где ће се пројекат и одржати). Како је наша организација непрофитна, сав прикупљени новац од карата биће уплаћен на рачун за Огњеново лечење.

Што се тиче Дана маркетинга, он ће се одржати у два дана (17.12. и 18.12.). Први дан биће предавања стручних људи из области маркетинга, као и представљање Case study-ја.

Другог дана наши учесници имаће прилику да раде на case-у и на тај начин учествују у игри за награду од 50.000 дин.

У једном тиму може да буде максимално четворо људи, а уколико немате екипу за кејс ми ћемо вам је пронаћи.

Број места је ограничен, зато се пријавите и резервишите своје место на време!

Видимо се!

Leave a comment