Отворене су пријаве за учешће на Националној ЕПАЛЕ конференцији која ће се одржати у Београду 21. децембра 2022. Пријаве су отворене до 7. децембра.

Иновативни приступ развоју вештина

 

Национална EPALE  конференција 2022: „Иновативни приступи развоју вештина”

Фондација Tempus – EPALE национални тим за подршку 21. децембра 2022. године организује Националну EPALE конференцију под називом „Иновативни приступи развоју вештина“. Конференција се одржава уживо у хотелу 88 Роомс, у Београду.

У фокусу Националне EPALE конференције ове године су теме посвећене развоју вештина у образовању одраслих, са посебним освртом на иницијативе и иновативне праксе за унапређење и преквалификацију, флексибилне путева учења, дизајн комбинованог учења, стицање квалификација и усвајање микроквалификација. Уз низ инспиративних пленарних излагања предавача из земље и иностранства, у оквиру конференције биће одржана и панел дискусија на тему „Умеће и вештине преношења знања“ која ће окупити стручњаке из различитих окружења у образовању одраслих и покренути дискусију о добрим праксама, методама, искуствима, алатима, као и психологији преношења знања. Агенду догађаја можете преузети овде.

Скуп је акредитован и намењен учесницима који су активни у области образовања одраслих, запосленима у школама за основно и средње образовање одраслих, центрима за образовање одраслих, јавно признатим организаторима активности образовања одраслих, институцијама које пружају услуге професионалног усавршавања наставницима, затим институцијама које спроводе истраживања у области образовања одраслих, као и другим јавним институцијама и организацијама цивилног друштва које раде у овој области.

Учешће на конференцији је бесплатно, а број учесника на догађају је ограничен. Приликом одобравања пријава учесника водиће се рачуна о разноврсности циљне групе одраслих полазника са којима организација ради, заступљености учесника из различитих типова организација, о равномерној регионалној заступљености, као и о времену пријављивања.

За учеснике из Србије који немају пребивалиште у Београду, а којима је претходно прихваћена пријава, постоји могућност рефундирања путних трошкови у складу са процедурама Фондације Темпус, о чему ће сви учесници чија је пријава прихваћена бити детаљно обавештени.

Заинтересовани могу да се пријаве путем регистрационог формулара, а пријављивање је отворено до среде, 7. 12. 2022. године до 23:59.

Извор: Стартуј

Leave a comment