Факултет организационих наука ће 6. и 7. децембра 2022. године окупити водеће компаније из земље и региона на престижном корпоративном догађају FONBOARDING.

FONBOARDING – Престижни корпоративни догађај на ФОН-у

FONBOARDING

 

 

 

 

 

У просторијама нове зграде ФОН-а биће организовано представљање стратешких партнера Факултета, панел дискусије на теме које ће одговорити на изазове када је у питању профилисање дипломаца у данашњем бизнис окружењу, симулације разговора за посао, и такмичење у решавању пословне студије случаја на основу реалних изазова из компанија, вођено од стране вишегодишњег домаћег и светског првака Case Study клуба ФОН-а.

Факултет организационих наука верује у успешност сарадње академије и праксе и континуирано интензивира односе са лидерима из привреде што омогућава студентима ФОН-а да примене стечена знања и чини их једним од најатрактивнијих кадрова на тржишту рада.

FONBOARDING  је дводневни догађај који ће окупити стратешке партнере ФОН-а и кроз различите активности, симулације и такмичење обезбедити директан контакт са студентима.

Агенду можете пронаћи на овом линку.

Стратешки партнери ФОН-а који ће на предстојећем корпоративном догађају дати увиде из праксе и пружити студентима ангажман у свом систему су : Аnanas, Asseco, BAT, Bosch, CCHBC, Comtrade, DataArt, Deloitte, Endava, Ewasoft, EY, Galeb, Hedwell, JAGGAER, Kameleon Solution, Levi9, Lidl, Metro, Mercator, Milsped, Mozzart, MPC, msg global, Nelt, NextBlink, NIS, OTP Banka, Rivian, Semos Edu, SRTechnics, Telegroup, Triglav, TX Group, Kancelarija za IT, Yettel.

Извор: Стартуј

Leave a comment