Придружите нам се у петак, 2. децембра, у 18h, на предавању које ће обухватити тему фитнес предузетништва у Србији.

Meetup: “Развој фитнес бизниса у Србији“

Развој фитнес бизниса у Србији

 

 

Фитнес бизнис у Србији, упркос великим проблемима које је проузроковао Covid константно расте. Све више клубова се отвара, све више младих људи се едукује за посао фитнес тренера, све више људи има жељу, или можда још важније за нас у бизнису, потребу да ангажује фитнес тренера. Гледајући глобално тржиште, вредност фитнес индустрије се последњих 10 година готово удвостручила, а и даље има велики раст.

Да бисте искористили потенцијал овог посла, који је у експанзији, потребно је да испратите трендове, али и потребе нашег тржишта. Анализирајући како је било и како је сада, сазнаћете у ком правцу се развија фитнес индустрија у Србији.

Питања на која ћете добити одговор:

  • Како отворити фитнес клуб?
  • Који концепти постоје?
  • Како направити успешан фитнес бизнис?

Предавање је намењено свима онима који студирају или се едукују за фитнес стручњака, тренерима који имају жељу да отворе свој фитнес клуб, али и онима који имају план да постојећи фитнес бизнис унапреде. Такође, предавање може бити корисно свима онима који су у послу ”услуга”, који раде са људима. Проблеми које имамо у фитнес индустрији слични су проблемима многих других услужних делатности, па и решења могу бити применљива на разне друге области.

О предавачу

Милан Зарић је дипломирао на академским студијама Факултета спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду, где је стекао звање професор спорта. Постдипломске студије је наставио на Факултету спорта и физичког васпитања у Новом Саду, стекавши звање мастер професор спорта и физичког васпитања.

Дугогодишњи је стручни сарадник часописа Лепота&Здравље, Менс Хеалтх, Блиц, као и интернет портала Б92 за текстове из области фитнеса.

По одлуци Савеза за рекреацију и фитнес Србије проглашен је за најбољег фитнес тренера у Србији за 2014. годину.

Власник је Цитy Фитнесс клубова из Београда, аутор књиге “ФИТНЕС ПРЕДУЗЕТНИК” и едукатор из области предузетништва у фитнесу.

Пријаве
Улаз је бесплатан, али је због ограниченог броја присутних, пријава неопходна путем ове форме.

Видимо се на адреси Корзо 1, други спрат (пасаж између пословнице А1 и МТС).

Извор: Стартуј

Leave a comment