Од 7. до 10. децембра, 2022. године, Универзитет у Београду биће домаћин прве међународне конференције о савременом управљању у финансијском пословању – CFMC 2022 (Contemporary Financial Management Conference| 2022). Кроз представљање савремених достигнућа у теорији и пракси у областима финансијских технологија и сајбер безбедности, те анализом перформанси буџета Европске уније, изазова превенције од финансијских превара и фискалних односа на државном нивоу, али и многих других тема, циљ ове конференције је да постане водећи форум за област управљања у финансијама у централној и југоисточној Европи.

Koнференција CFMC 2022

 

 

Конференција о савременом управљању у финансијском пословању –CFMC 2022

Први пут у заједничкој организацији Факултета организационих наука, Правног и Економског факултета, CFMC 2022 окупља више од 40 експерата и 160 учесника из 20 европских и светских земаља, из сектора високог образовања, бизниса, владе и цивилног сектора, усмерених на савремено финансијско пословање, односно креирање финансијских политика.

Програм конференције састоји се од уводних предавања, научних сесија, панела, радионица и догађаја усмерених на умрежавање учесника. Узимајући у обзир ефекте које је дигитализација и епидемија COVID-19 вирусом имала на савремено финансијско пословање, кључна реч CFMC 2022 биће трансформација.

За више информација о свим детаљима конференције, посетите CFMC 2022 сајт или пратите профиле на друштвеним мрежама Facebook, Instagram i LinkedIn.

Извор: Стартуј

 

Leave a comment