Плаћена пракса –Full Stack Developer
Београд

Параграф Леx д.о.о. је софтверско-издавачка компанија у оквиру које смо креирали и даље дистрибуирамо водећу правну базу података на тржишту Параграф Леx, као и савремени програм за електронско канцеларијско пословање Канцеларко. Поред тога, развијамо и друге софтвере и апликације које користе наши клијенти. Наш посао да пронађемо савремено и најбоље пословно решење за софтвере које стварамо нас води путем сталног усавршавања и напредовања. У могућности смо да одвојимо време, поделимо практично знање и организујемо активну плаћену праксу, уз могућност запослења.

Да ли те занима пракса у ИТ области?

 

 

 

Ко може да се пријави?

Сви кандидати који имају формално или неформално ИТ образовање, као и кандидати на завршним годинама студија на којима се изучава развој софтвера.

Колико траје пракса, да ли је плаћена и да ли постоји могућност запослења?

У зависности од индувидуалног напретка практиканата пракса може трајати од 2 до 12 месеци, с тим што су прва два месеца загарантована. Пракса је плаћена у износу од 20000 до 50000 динара месечно, у зависности од ангажовања, степена напретка и знања, и након што се заврши постоји могућност запослења на адекватној позицији јуниор девелопера.

Опис праксе потражи ОВДЕ.

Рок за пријаву је до 1.12.2022. године.

Извор: Стартуј

Leave a comment