Од 25. до 27. новембра 2022. године у Новом Саду одржати девета по реду МЕКСТ конференција. Потврду квалитета догађаја пружила је Светска туристичка организација (УНWТО), која другу годину за редом подржава МЕКСТ конференцију.

Међународна МЕКСТ Конференција

 

 

Међународна МЕКСТ Конференција

Међународна конференција у области туризма, хотелијерства и маркетинга, са дугом традицијом и континуитетом одржавања и ове године биће у новосадском хотелу Парк. Преко 600 учесника већ је заузело своја места на догађају.

Овогодишњу МЕКСТ конференцију подржали су Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Покрајински секретаријат за привреду и туризам, Градска управа за привреду Нови Сад, а генерални спонзор догађаја је Coca Cola Подршка Младима.

За девет година постојања МЕКСТ конференција окупила је преко 5000 учесника из различитих земаља, са 30 високообразовних институција и преко 60 предавача из земље али и иностранства.

Овогодишња конференција има посебан значај знајући да смо успели да задржимо и унапредимо квалитет догађаја и уједно смо на корак до једне деценије постојања МЕКСТ конференције.

Једна од највећих конференција у области туризма, хотелијерства и дигиталног маркетинга у региону, ове године ће обухватити три актуелне теме:

  • Каријера у индустрији пословних догађаја
  • Млади предузетници и њихови бизниси
  • Инфлуенсер маркетинг и мотивација

У оквиру програма конференције ове године имаћете прилику да чујете најеминентније предаваче, из земље али и из иностранства, а неки од њих су: Роб Давидсон, Кристина Милинчић, Адем Брацо Суљић, Леа Косовић Станић, Владимир Станковић, Марија Зељковић, Милан Маглов, Веселин Владимир Звекић, Невена Блануша и други. Програм конференције можете пронаћи на званичном сајту – https://www.mekstconference.com.

Поред конференције, учесници ће имати прилику да се на догађају упознају са представницима компанија, високообразовних институција, хотелских корпорација и факултета који ће своје место заузети на догађају као излагачи у склопу Career Fair-а.

Ово је сјајна прилика која пружа могућност младима да своја интересовања, амбицију и потенцијал покажу кроз повезивање са колегама.

За више информација запратите нас на друштвеним мрежама ОВДЕ.

Извор: Стартуј

Leave a comment