У оквиру годишње кампање Еуродеск мреже под називом “Time to Move” и Еразмус+ недеље, национални Еуродеск центар у сарадњи са националним Europass центром организује кратку радионицу за израду CV-ја, на којој ће младе особе моћи да се информишу и кроз практичне примере сазнају како написати добар CV за пријаву на конкурс за праксу, студирање, волонтирање, курсеве у иностранству или будуће запослење.

Да ли те занима радионица’?

 

 

 

 

Радионица: Како да саставиш добар CV за пријаву на омладинске и студентске размене, праксе и волонтирања?

Млади ће сазнати из којих делова се састоји добар ЦВ, који су подаци који се наводе у сваком од обавезних делова и која је мера у њиховом навођењу, зашто је важна самопроцена вештина, које су најчешће грешке при састављању биографије и како их избећи, као и корисне савете базиране на искуству оних који врше одабир кандидата. Сазнања се на радионици усвајају искуствено, кроз рад у групи и коришћењем Europass платформе.

Радионица ће се одржати уживо, у уторак, 15. новембра од 16.30 до 18 часова у Инфо центру Фондације Темпус у Београду (Теразије 39, I спрат). За пријаву учешћа потребно је попунити регистрациони формулар, најкасније до понедељка, 14. новембра у 18 часова. Број учесника је ограничен.

Извор: Стартуј

Leave a comment