Новосадски бенд Непријатељ Прелази Зеку наступиће 12. новембра у СКЦНС Фабрици и овом приликом промовисати нови албум „Крв, сузе, nojz“. Ово је четврти албум НПЗ-а којим бенд заокружује десет година рада, а у односу на претходне, овај албум је конципиран као ливе издање. Концерт почиње у 20 часова, а као специјални гости, наступиће бендови Kurwabanda i Neon.

ФОТО Марко Ристић

 

 

 

Бенд Непријатељ Прелази Зеку од старта чини иста петорка. Већ прекаљени са јасним ставом и неисцрпном инспирацијом, својеврсном енергијом, познати су публици као састав који боље звучи уживо него на албуму. Бескомпромисно ангажовани текстови позивају појединце на буђење из летаргије, а упоредо са тим, упиру прстом на одговорне за целокупно стање друштва.
„Крв, сузе, nojz“ представља суштину постојања овог бенда и на овај начин отварају ново поглавље своје егзистенције тумарања музичким светом.

Улазнице су у претпродаји по цени од 600 динара и могу да се купе онлине на http://www.gigstix.com/као и на продајним местима Gigstixa. На дан концерта цена ће износити 800 динара, а улазнице ће моћи да се купе на билетарници Фабрике која ће бити отворена од 19 часова.

Новинарске екипе које желе да се акредитују за овај догађај треба да пошаљу мејл, до понедељка 7. новембра, наskcnovisad@gmail.com са именима чланова екипе и именом медија за који извештавају.

Leave a comment