Желиш да своје слободно време проведеш помажући неком и сазнаш какав осећај буди?!

Постани део тима који ће нечији живот учити вредним осмеха и радости, можда си баш ти та/тај кога тражимо.

Дођи и придружи нам се!

Придружи се волонтерском тиму!

 

 

 

Придружите се BELhospice волонтерском тиму у раду Дневног боравка

Нова волонтерска обука BELhospice центра је усмерена на регрутацију волонтера у оквиру услуге Дневног боравка где долазе наши корисници да унапреде квалитет живота, проведу квалитетно време у радно-окупационим и креативним активностима, усмереним професионалним саветодавним радионицама са холистичким приступом и поделе радост живљења. Рад Дневног боравка и активности се одвијају увек у преподневним сатима у просторијама нашег центра.

Волонтерска обука усмерена на рад Дневног боравка ће бити одржана уживо 25.10. и 26.10.2022. од 17-20h оба дана, у просторијама BELhospice центра, на адреси Двадесетог октобра 12а, Мали Мокри Луг, Звездара.

Рок за пријаву је 21.10.2022.

Центар за палијативно збрињавање и палијативну медицину „BELhospice“ је прва специјализована организација која се бави збрињавањем терминално оболелих онколошких пацијената, на територији града Београда. У збрињавању учествују медицински тим, психо-социјални тим и обучени волонтери. Све услуге BELhospice центра су бесплатне. Fundraising тим обезбеђује средства за функционисање центра, при чему нам је неопходна помоћ младих, креативних волонтера, мотивисаних за активан допринос у организацији и реализацији хуманитарних догађаја!

Детаљније о нашем раду и активностима можете се информисати путем сајта www.belhospice.org

Више о волонтерском програму на: http://www.belhospice.org/volonteri/

За више информација о волонтерској обуци:http://www.belhospice.org/volonteri-obuka/

Послати маил контакт и CV на адресе које ћеш ОВДЕ пронаћи.

Извор: Стартуј

Leave a comment