Међународни академски центар: EducationUSA Србија од 6. октобра 2022. године почиње јесењи “Future Perfect”, комплетно онлајн саветодавни курс са циљем асистенције средњошколцима у процесу пријављивања на студије у Сједињеним Америчким Државама.

Future Perfect

 

 

 

 

 

Курс је потпуно бесплатан захваљујући подршци Амбасаде САД у Београду и Бироа за образовне и културне послове Стејт департмента.

Ако сте тренутно у средњој школи и планирате студије у Сједињеним Америчким Државама, или сте родитељ будућег студента, курс “Future Perfect”у организацији EducationUSA Србија ће бити ваш водич кроз процес истраживања институција даљег образовања, могућности финансирања студија, комплетирања квалитетне пријаве и још доста тога.

Видео материјал и извори за читање, као и недељне дискусије са саветницима EducationUSA Србија, укључени су у програм. Истовремено се полазницима бесплатног курса обезбеђује приступ онлајн саветовањима са гостима који ће бити фокусирани на пријем на колеџе, као и бесплатно чланство у групи за подршку које се обавља преко програма Discord.

Пријава за програм обавља се попуњавањем формулара на линку ОВДЕ

 

Leave a comment