Хероји се не рађају, већ то постају захваљујући својим делима у животу. Да би то постали, довољна су мала, али добра дела – јер величину дела не мери онај који помоћ пружа, већ онај коме је помоћ потребна.

Данас вам дајемо прилику да, макар на тренутак, постанете херој онима којима је потребно ваше добро дело!

Хоћемо ли да свет учинимо бољим?

 

 

 

 

Можете да овај свет учините бољим!
Сваког дана, ми у Daibau.rs вредно радимо да вам помогнемо у градњи и реновирању ваших домова и пословних зграда. Међутим, животни простор сваког од нас је много шири од наше куће и канцеларије.

Наш животни простор чине и природа коју волимо и град у коме живимо, као и сви људи које срећемо успут. Наш животни простор чине и суграђани које често не видимо – угрожени људи који не могу сами да се изборе за достојанствен живот. Унапређење нашег окружења и квалитета живота свих људи у њему је одговорност сваког од нас.

Зато вас сада позивамо да удружимо снаге и заједно помогнемо добротворним организацијама које се старају о најугроженијима!

За узврат, ове непрофитне организације наставиће да унапређују наш заједнички простор и квалитет живота наших суграђана.

Организације и удружења која помажу људима у невољи.
Кликните на лого реномираних организација које смо за вас одабрали, пишите им са питањем како можете да помогнете, или им пошаљите донацију и дирекно учините овај свет бољим.

Leave a comment