У организацији највећих регионалних сајтова за запошљавање poslovi.infostud.com из Србије, mojposao.net из Хрватске, mojposao.ba из Босне и Херцеговине, vrabotuvanje.mk из Македоније и deloglasnik.si из Словеније одржаће се највећи онлине регионални сајам послова у периоду између 17. и 21.октобра 2022.

Највећи онлине сајам запошљавања доноси преко 700 пословних могућности

Посети сајам!

 

 

 

 

 

Ове године ће у 5 тематских капсула бити распоређено преко 50 послодаваца са преко 700 прилика за запослење. Кандидати ће моћи да посете виртуелне штандове у оквиру капсула Трговина, Производња, Услуге, ИТ и Стартуј – капсула за младе и на тај начин једноставније пронашли позиције за које су заинтересовани.

Сви који су у потрази за првим или новим запослењем могу посетити сајам на адреси rs.regionalnisajamposlova.com/

Као и претходних година, посетиоци ће имати могућности да се послодавцима обратите путем chat-a и искористе прилику да добију одговоре на питања која до сада можда нису имали коме да поставе.

Научите како да напишете добар CV и дођете до жељеног посла
Током трајања Регионалног сајма послова организоваће се и 3 догађаја која ће помоћи кандидатима како да напишу добар CV, али и како да дођу до жељеног посла. За све оне који су заинтересовани за ИТ област ту је и трећи догађај на којем ће нам ИТ професионалци поделити савете како развијати каријеру у Србији.

Лов на благо – игра која вам може донети нови телефон
Регионални онлине сајам послова вам доноси и занимљиву игру Лов на благо. Циљ игре је посетити што више штандова у свих 5 капусула и тиме стећи већу шансу да „ухватите“ наградну иконицу. Када угледате иконицу, кликнете на њу и упишете се за учешће у наградном извлачењу. Можете освојити 1 од 10 дизајнираних CV-јева уз консултације са нашим ХР тимом, 1 од 10 Послови Инфостуд поклон пакета и главну награду мобилни телефон – XIAOMI Redmi Note 11 Pro.

ИСТРАЖИВАЊЕ
Желимо да вам олакшамо процес проналажења посла. Зато нам треба ваша помоћ и минут вашег времена за попуњавање анкете о тржишту рада у 2022. години.

Истраживање можете попунити на ЛИНКУ.

Leave a comment