Култни рокенрол бенд Partibrejkers наступиће у SKCNS Фабрици 1. октобра и овим концертом са новосадском публиком прославити 40 година постојања. Улазнице су у претпродаји и могу да се купе онлине на http://www.gigstix.com/. као и на продајним местима Gigstixa. Првих сто улазница кошта 1.200 динара, а редовна цена у претпродаји биће 1.500 динара. На дан концерта улазнице ће моћи да се купе и на билетарници Фабрике по цени од 1.800 динара. Врата Фабрике отварају се у 19 часова. Концерт ће почети у 21 час.

Да ли ћеш ићи на концерт?

 

 

 

Након овог концерта, још једно велико име наше рокенрол сцене наступиће у СКЦНС Фабрици – београдски кантаутор Никола Врањковић. Концерт је заказан за 7. октобар у 21 час.
Никола Врањковић је рок аутор, песник и композитор, а публика ће уз нумере из његовог комплетног опуса, на овом наступу моћи да чује и нумере са актуелног ЕП издања ,,Теорија забаве”.
Улазнице су у претпродаји по цени од 1.200 динара и могу да се купе онлине на http://www.gigstix.com/. као и на продајним местима Gigstixa На дан концерта цена ће износити 1.500 динара, а улазнице ће моћи да се купе на билетарници Фабрике. Врата Фабрике отварају се у 19 часова.

Leave a comment