Студентска организација Унија студената ФОН-а, и ове године организује шести по реду „Хуманитарни спортски турнир“ powered by Soccer , на спортским теренима на Ади Циганлији.

Хуманитарни спортски турнир

 

 

 

 

 

 

 

 

,,Хуманитарни спортски турнир” је пројекат који за циљ има да кроз спорт, такмичарски дух и забаву прошири свест о значају хуманости. Позитивна енергија, добро расположење и осмех чине овај пројекат незаборавним искуством. Сав прикупљени новац од котизација ће бити уплаћен у хуманитарне сврхе на рачун Фондације Новак Ђоковић.
Фондација Новак Ђоковић је организација која улаже у предшколско образовање у Србији, земљи у којој тек свако друго дете има приступ предшколском образовању. Зад Фондације темељи се на уверењу да се предшколским образовањем могу променити животи деце и целе заједнице.
Пројекат је конципиран на дводневном турниру на којем се тимови и такмичари могу надметати у футсалу, баскету, одбојци, тенису, стоном тенису и од ове године, новој дисциплини, шаху. Као завршница турнира биће додела награда за најбоље такмичаре коју су обезбедили наши партнери. Важност овог пројекта су препознали многи партнери и пријатељи, који су омогућили његову успешну реализацију.
Унија студената ФОН-а је организација основана 2016. године са циљем да кроз едукативне и хуманитарне пројекте подстакне хуманост, тимски дух, колегијалност и креативност код младих. Унија подстиче проактивност и омладински активизам студената и свим својим члановима пружа прилику да се усавршавају у областима планирања и организације пројеката као и пројектног менаџмента током целе године. На годишњем нивоу успешно реализује пет пројеката едукативног и хуманитарног карактера: ФОН QУИЗ, Хуманитарни спортски турнир, Хуманитарно stand up veče, Yard Sale i USF Gaming Fair.
Пројекат ,,Хуманитарни спортски турнир “ један је од најзначајнијих пројеката Уније студената ФОН-а. Пројекат је отворен за све оне који желе да кроз фер плеј игру покажу своје вештине и способности у спорту, као и за оне који желе да подрже хуманитарни карактер пројекта. Уз све то је загарантована добра атмосфера која овај турнир издваја од других.
За све додатне информације можете посетити нашу Фацебоок страницу Унија студената ФОН-а или инстаграм профил @unijastudenatafona.

Leave a comment