Нову сезона предавања у InfostudHub-u-у отварамо панел дискусијом на тему “Токенизација пословања, утицај blockchaina и криптовалута на пословне прилике“.

Токенизација пословања, утицај blockchaina-а и криптовалута на пословне прилике – панел дискусија у InfostudHub-u

Да ли ћеш посетити панел дискусију?

 

 

Теме о којима ће се дискутовати на овом сусрету су:

 • емитовање токена као средство за прикупљање додатног капитала
 • законски оквири, правне, рачуноводствене и пореске регулативе
 • инвестирање у дигиталну имовину-криптовалуте, нфт, токени
 • лични доходак (плата или бонус на плату) у криптовалутама

Догађај је заказан за четвртак, 8. септембар у 18h, на адреси Корзо 1 (други спрат).

 • Учесници
  Модератор:

Владимир Величковић: Владимир је директор развоја и инвестиција у британско-српској компанији Технолошко Партнерство, оснивач консалтинг куће Солвион, гостујући предавач на факултетима, финансијски консултант на пројектима које финансира УСАИД, ко-оснивач blockchain advisory huba Haemus, аутор серијала књига Бизнис Буквар, цо-аутор емисије „Берзанске Приче“, колумниста магазина Biznis.rs, инвеститор и инвестициони консултант.

 • Панелисти:

Милош Праштало: Милош је овлашћени рачуновођа и ЦЕО компаније МНП АДВИСОРY, партнер blockchain advisory huba Haemus. Он је први “крипто рачуновођа” у Србији, са преко 12 година искуства у пракси. Експертиза му је рачуноводствени и порески третман дигиталне имовине и имплементација иновација у пословању привредних субјеката које су криптовалуте и токени донели са собом.

Илија Рилаковић: Илија је адвокат из канцеларије WАЛК и претежно се бави привредним правом и правом дигиталне имовине. На студијама у Холандији усавршавао се у области правног регулисања блокчејна и других напредних технологија. Илија активно пише о проблемима из праксе са којима се wеб3 и генерално ИТ заједница у Србији сусреће.

Иван Андрејевић: Иван је ко-оснивач CTB Crypto & Consulting-а, ко-оснивач blockchain advisory huba Haemus, оснивач Crypto Traders Балкан групе. Аутор емисије „Crypto, da i zašto ne“, co-autor емисије „Берзанске Приче“, аналитичар ценовних кретања криптовалута, инвеститор и трговац на берзи.

 • Пријава
  Своје место обезбедите бесплатном пријавом на ову форму.

Извор: Стартуј

Leave a comment