Hiper.rs послује дуже од 6 година у Србији и потребан нам је нови колега или колегиница који ће своју каријеру започети на позицији:

  • Сарадник за финансије и набавку

Место рада: Београд

Сарадник за финансије и набавку

 

 

 

 

 

 

 

Успешан кандидат ће добити одговарајућу обуку како би обављао послове у финансијској администрацији у једном од најнапреднијих софтвера за вођење пословања Мицрософт Дyнамицс 365 БЦ. У складу са потребама пословања и личним афинитетима и способностима, административни сарадник ће обављати различите послове у финансијама: унос улазних рачуна добављача, унос других докумената, књижење, различите обрачуне. Посао укључује и интензивну комуникацију са дугим службама, пре свега службом набавке, као повремено са добављачима и њиховим финансијским службама.

За ову позицију није потребно никакво претходно искуство, радо ћемо дати шансу студентима који су тек завршили вишу или високу школу из области економије / пословања и траже први посао. Потребно је основно познавање рада на рачунару(excel, e-maiil, интернет), а предност дајемо кандидатима који имају израженију прецизност и одговорност у обављању посла и наравно мотивацију да науче и обављају ову врсту посла.

Успешном кандидату нудимо рад у пријатном окружењу и стручном тиму, на тржишту које се интензивно развија, са великим потенцијалом за даљи лични и професионални развој и напредовање.

Заинтересоване кандидате молимо да у пријави пошаљу само CV.

Захваљујемо се свим кандидатима који се буду јавили на наш оглас, а само кандидате који уђу у ужи избор, који ћемо направити на основу послатих ЦВ-ја, ћемо контактирати путем е-маил и вибер порука са позивом да дођу на интервју.

Извор: Стартуј

Leave a comment