Лето је у јеку, а Cineplexx биоскопи те позивају на уживање у расхлађене сале, удобна седишта уз омиљене грицкалице, пиће и покретне слике на великом платну! Твоје је да изабереш филм а Cineplexx биоскопи ће се побринути за остало! Уз снижену цену улазнице сваког уторка али и наградни конкурс који смо припремили, ово лето обећава забаву на највишем нивоу.

Cineplexx – Ладно најјачи!

 

 

 

 

Снижена цена улазнице сваког уторка и сјајни поклони за најкреативније од 5. јула до 5. августа.

Приликом сваке посете Cineplexx биоскопима, на полеђини биоскопске улазнице напиши кратку поруку или се креативно изрази кроз цртеж на тему ,,Лето у биоскопу за мене је….“ и улазницу са својом порукицом или цртежом убаци у кутију која се налази у свим Cineplexx биоскопима. Сачекај 10. август када ћемо најкреативнијима поклонити феноменални летњи Cineplexx асесоар за плажу – пешкир, лопта, термос или фризби, али и сјајне, летом инспирисане поклоне које је припремила Лисца. У сваком Cineplexx биоскопу поклањамо и 2 ВИП улазнице за Sea Dance фестивал и смештај и превоз за двоје! То није све! За сјајан почетак конкурса, у уторак, 12. јула уз сваку купљену улазницу очекује те поклон ваучер* McDonald’s  који можеш да замениш за сладолед или слатку питу у најближем McDonald’s ресторану.

Уколико до сада нисте, право је време да се упустите у авантуру са Томом Крузом у филму ,,Топ Ган: Маверик“ и сазнате зашто је вредело чекати више од три деценије да култни филм из 1986. године добије свој наставак. Акција која оставља без даха чека вас у свим Cineplexx биоскопима. Овог лета, највећа анимирана франшиза свих времена и глобални културни феномен представиће нам до сада неиспричану причу “Малци 2: Груов почетак”, о дванаестогодишњем дечаку који машта да постане највећи супер-зликовац на свету. За најмлађе ту је синхронизована, а за оне мало старије титлована верзија сјајне анимиране авантуре. Ове недеље, из Марвел Универзума, стиже нам дугоочекивани филм „Тор: Љубав и гром“, који једног од омиљених Авенџерса проналази на путовању које се разликује од свих са којима се до сада суочио – у потрази за унутрашњим миром. Сјајна глумачка екипа предвођена Крисом Хемсвортом, Натали Портман, Кристианом Бејлом и најављује прави летњи спектакл. Ускоро најмлађе очекује још један велики биоскопски хит, ,,ДЦ Лига Суперљубимаца” који ће такође зачинити ово лето.

Љубимце предводи Суперменов вољени пас Крипто. Њих двојица су нераздвојни пријатељи, који деле супер-моћи и заједно се боре против криминала у Метрополису. Када Супермена и остатак Лиге правде отму, Крипто мора да увери офуцану екипу из склоништа за животиње – пса Ејса, свињу ПБ-ја, корњачу Мертона и веверицу Чипа – да овладају својим новонасталим моћима и помогну му да спасу отете суперјунаке. Ејсу се никако не свиђа идеја супер-пса – али то ће се убрзо променити кад упозна Бетмена.Трејлер филма ,,Топ Ган: Маверик“ 
Трејлер филма ,,Малци 2: Груов почетак“ 
Трејлер филма ,,Тор: Љубав и гром“ 
Трејлер филма: “ДЦ Лига суперљубимаца” 
Расхлади се у Cineplexx биоскопима уз снижену цену карте сваког уторка, сјајне филмове и фантастичне поклоне којима награђујемо верност наших гостију и њихову креативност.
*количина ваучера је ограничена

Leave a comment