Једна од значајнијих могућности коју БЕСТ пружа студентима у току сваког годишњег доба је похађање стручних курсева широм Европе, у градовима у којима постоје локалне БЕСТ групе. Преко 7000 студената сваке године искористи ову јединствену прилику да се унапреди на различитим пољима науке.
Локална БЕСТ група Ниш организује међународни летњи академски курс ове године по дванаести пут. У периоду од 24. до 31. јула.
Тема курса је ,,Why be sus when you can be sustainable”.

Best Course

 

 

 

Поред академских обавеза које захтева курс, инострани партиципанти ће имати пуно слободног времена за упознавање наше културе и града. Планирани су обиласци културно – историјских споменика, музеја, организовање српске и интернационалне вечери у току којих ће партиципанти моћи да на најбољи начин прикажу специфичности културе из које долазе. Домаћим партиципантима биће пружена јединствена прилика да раде и уче у интернационалној атмосфери, која подстиче креативност и позитивну енергију.
Право на учешће имају сви студенти држаних и приватних факултета и универзита из Ниша, као и студенти виших школа, до 26 година старости.

Пријаве су биле отворене од 27.јуна, ко се пријавио  обогатиће себи лето новим знањем и авантурама!

Више информација о курсу сазнај на сајту БЕСТ Ниш или прати наш рад на https://www.facebook.com/BESTnis.rs i https://www.instagram.com/best_nis

Leave a comment