Једна од значајнијих могућности коју БЕСТ пружа студентима у току сваког годишњег доба је похађање стручних курсева широм Европе, у градовима у којима постоје локалне БЕСТ групе. Преко 7000 студената сваке године искористи ову јединствену прилику да се унапреди на различитим пољима науке.

BEST Course – међународни летњи академски курс у Нишу

 

 

 

 

 

Локална БЕСТ група Ниш организује међународни летњи академски курс ове године по дванаести пут, у периоду од 24. до 31. јула.

Тема курса је “Why be sus when you can be sustainable”.

Поред академских обавеза које захтева курс, инострани партиципанти ће имати пуно слободног времена за упознавање наше културе и града. Планирани су обиласци културно – историјских споменика, музеја, организовање српске и интернационалне вечери у току којих ће партиципанти моћи да на најбољи начин прикажу специфичности културе из које долазе. Домаћим партиципантима биће пружена јединствена прилика да раде и уче у интернационалној атмосфери, која подстиче креативност и позитивну енергију.

Право на учешће имају сви студенти држаних и приватних факултета и универзита из Ниша, као и студенти виших школа, до 26 година старости.

Пријаве су отворене до 17. јула, пријави се (на овом линку) и обогати себи лето новим знањем и авантурама!

Више информација о курсу сазнај на сајту БЕСТ Ниш или прати наш рад наhttps://www.facebook.com/BESTnis.rs  и https://www.instagram.com/best_nis.

Извор: Стартуј

 

Leave a comment