Отворене су пријаве за нови студентски стартап камп у Научно-технолошком Београд (НТП Београд), који позива све заинтересоване студенте да се придруже јединственој стартап авантури.

Студентски стартап камп ParkUP! у НТП Београд

ФОТО: НТП Београд Пријава за студенте!

 

 

 

 

 

 

Вишедневни програм учења, рада и дружења, намењен студентима који желе да закораче у стартап свет, стекну знања и вештине како да креирају идеје/уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартап-а, биће одржан од 14. до 19. јула.

Пријаве су отворене до 3. јула у поноћ на ЛИНКУ.

На ПаркУП! могу конкурисати студенти свих факултета, основних, мастер и докторских студија, од 18 до 26 година старости, који су отворени за нова знања и искуства, заинтересовани за свет стартапа, проактивни, заинтересовани да упознају нове људе и опробају се у тимском раду.

За учешће је довољна отвореност ка новим знањима. Није потребно да студенти имају оформљен тим или пословну идеју – до ње ће доћи кроз динамичан рад на кампу!

Студенте очекују интерактивна предавања и радионице о развоју иновативних бизниса засноване на Lean стартап методологији, рад у тиму са колегама студентима са других факултета и менторима, као и дељење искуства са стартап оснивачима из НТП заједнице.

Сертификати о завршеном програму ће бити додељени свим полазницима који буду активно учествовали на Кампу, а најбољи тим добиће и даљу подршку за развој иновативне идеје.

Више информација о програму погледајте ОВДЕ.

Студентски стартап камп организује се у сарадњи са Пословно технолошким инкубатором техничких факултета Београд (БИТФ) и подржан је од Владе Швајцарске кроз пројекат „Технопарк Србија 2 – Подстицање извоза кроз развој технолошких паркова“.

Leave a comment