Valoris Center Outsourcing је најновији део Valoris Centra Румуније, који послује као Business Process Outsourcing (BPO) компанија са преко 16 година искуства у решењима контакт центра. Посвећени смо развоју и усавршавању аутсорсинг услуга и обезбеђивању изврсности у пружању решења клијентима широм света.

Да ли те занима овај конкурс?

Наша прича је започела 2006. године нудећи услуге долазног и одлазног coll центра у Румунији, а тренутно нудимо интегрисане услуге outsourcing-а заједно са тимом од преко 700 професионалаца у Румунији, а од ове године и у Србији. Захваљујући иновативном ставу и доказаном искуству, са изузетним поносом гледамо на наша дугорочна пословна партнерства која пажљиво развијамо и негујемо, како са клијентима тако и са запосленима.

Квалитет наших услуга се огледа управо у обучености и ставу целокупног Valoris тима. Ми смо поуздан партнер и послодавац, који нуди сигурност и непрекидно улаже у развој.

Направите сигуран корак ка бољем радном окружењу и придружите се нашем тиму! Ако сте супер дружељубиви, позитивни и увек спремни да помогнете онима око себе, то значи да се савршено уклапамо!

Пошаљите нам своју биографију – једва чекамо да се упознамо!

Све детаљне информације о овом послу погледај ОВДЕ.

Leave a comment