Са задовољством позивамо младе професионалце, студенте, матуранте, али и познаваоце области виноградарства (производње грожђа), винарства (производње вина) или органске пољопривреде са територије Војводине да узму учешће у двонедељном програму винске праксе у Бач-Кишкун и Чонград жупанијама (Мађарска), који се организује у оквиру пројекта EduWine, финансираног кроз Interreg-IPA Програма прекограничне сарадње Мађарска-Србија.

Да ли те занима стручна пракса у Мађарској?

Студенти универзитета, млади професионалци, матуранти, као и заинтересовани за усавршавање или грађење каријеру у сектору производње вина имаће јединствену прилику да кроз програм обуке стекну међународно искуство, радећи и учећи у истакнутим винаријама Мађарске. Млади професионалци из Србије који су покренули мала или средња предузећа или планирају да то учине у будућности, одласком на програм размене у Мађарску стећи ће нова знања о томе како да напредују и развијају посао. Током двонедељног програма за који је обезбеђена стипендија, добићете прилику да размените искуства и стекнете практична знања кроз учење и сарадњу са успешним произвођачима вина, као и да унапредите своје пословне вештине. По завршетку стручне праксе сви учесници ће бити награђени сертификатима за успешну реализацију програма. Резултат стеченог искуства биће обезбеђење напретка у Вашем радном окружењу у Србији и унапређење процеса производње вина.

Сви заинтересовани могу послати своју биографију (CV) и мотивационо писмо (дужине до 200 речи) на емаил (клик на дугме Конкуриши).

Рок за слање пријава: 05.08.2022. године

TEМУ и остале информације погледај ОВДЕ.

Leave a comment