Stand up show Sasha Srbulj (NY)– „После Србије нема кајања“ премијерно одржано 1. јуна у Дому културе НС!

Резидент комичар организације Standup.rs, који је у живи и наступа у НY, долази опет у Србију и то са новим материјалом. Новосадска премијера je била у среду, 1 јуна у Дому културе НС у 20 часова.

После Србије нема кајања!

Sasha је више пута до сад одушевио домаћу публику својим првим stand up-ом на српском језику који можете у целости погледати на нашем YouTube каналу. Сада је време за наставак.

Овог пута, Sasha је извео свој нови материјал под називом “После Србије нема кајања”.

Вече је водио Радомир Несторовић.

Ко је Sasha Srbul?

Sasha je stand up комичар и креатор comedy специјала под називом “Artificial Ignorance” на Амазон Приме. Редовно наступа на енглеском језику у великим клубовима Њујорка, али и широм САД-а. Инспирацију за свој хумор црпи из вечитог осећаја неиспуњености и неке слабашне идеје да куповина непотребних глупости можда ипак није прави пут ка унутрашњем миру и задовољству.

Sasha је пропутовао цео свет тражећи мир – и није га нашао нигде. Наступи у Паризу, Барселони, Лос Анђелесу и широм Њујорка нису успели да угуше немир његовог ума који расте попут коврџа из његове све збуњеније главе. Публици је читав процес веома забаван.

Неко је једном описао његов наступ као: „коју год болест Гвинет Палтроу покушава да излечи“. Sashin први специјал и албум “Artificial Ignorance” сада можете погледати и послушати на платформама Spotify, Amazon, Deezer, iTunes, YouTube…
У питању је једна, може се рећи, филозофска и културолошка студија мушкости, ега, сујете који су, као што то најчешће бива, сажети у том немирном органу званом пенис.
Причаћемо и о тетоважама, религији, карми, астрологији, кризи средњих година, српском језику…

Дакле, један стандардни stand up show.

 

Leave a comment