Почела нова сезона такмичења Еуромјуза

Пријаве у току, 10 најбољих чекају Констракта и Ана Лазаревић у жирију

Почиње Еуромјуза!

24. мај, 2022. – Трећу годину за редом Делегација Европске уније у Србији организује такмичење у певању под називом Еуромјуза. Осмишљена са идејом да се забави, пева, навија и чују нови таленти, ова иницијатива окупља све већи број младих такмичара, а они који желе ове године да се опробају у певању, могу то учинити већ од данас, а најкасније до 10. јуна путем сајта euromjuza.rs.

Еуромјуза је онлине такмичење талентованих музичара-аматера, који по сопственом избору изводе песме које су у прошлости биле изведене на неком од такмичења за песму Евровизије. Десет финалиста са највећим бројем лајкова очекује финално вече уживо, 21. јуна, уз Ану Ђурић Констракту и Ану Лазаревић – певачицу и инфлуенсерку.

И шта ћемо сад?

Потребно је да снимиш видео са једном од песама са било које Евровизије и можеш да освојиш ваучер у вредности од 1.000, 500 или 250 евра за музичку опрему!

Све што треба да урадиш је следеће:

  • Сними видео у трајању до минут и по (1:30). Песма треба да буде са било ког евровизијског такмичења.
  • Окачи видео на неку од друштвених мрежа(Facebook, Instagram, YT – профил мора бити јаван до краја трајања конкурса 21. јуна)
  • Линк видеа објави на платформи euromjuza.rs.
  • Не заборави да током пријаве обавезно напишеш своје име, назив песме и име извођача!
  • Уколико видео нема све наведено, пријава неће ући у избор за награду.
  • И то је то!

Публика гласа за свог фаворита такође путем сајта euromjuza.rs.

Гласање почиње 10. јуна у 12:00 и траје до 16. јуна у 12:00. Десет учесника са највећим бројем гласова улазе у финале 21. јуна када ће уживо изводити песме.

Победника одлучује жири (50%) и публика (50%) која ће моћи да гласа путем сајта еуромјуза.рс након наступа последњег финалисте.

На овом линку погледајте правила конкурса ЕУРОМЈУЗА 2022.

Пусти глас и пријави се на Еуромјузу!

 

Leave a comment