У уторак, 24. маја, са почетком у 16.30 часова, у просторијама Infostudhub-а организоваће се Networking  догађај намењен предузетницима из Суботице и околине у сарадњи са Ја, Предузетник Клубом.

Networking

Networking окупљање за предузетнике у Суботици у организацији Ја, Предузетник Клуба

Фото: InfostudHub

Ја, Предузетник Клуб је организација која окупља предузетнике широм Србије и чији је циљ да јача капацитете својих чланова, да их едукује али и да им омогући да се међусобно повезују како би градили нове пословне конекције и партнерства и како би учили једни од других. Клуб је настао од успешне Ја, Предзетник групе на друштвеним мрежама која окупља више од 42.000 чланова, а сам клуб чини више од 200 чланова. Оснивач и покретач клуба је Ђорђе Петровић, оснивач серијала Ја, Предузетник и искусни консултант.

Током овог догађаја, биће одржана и панел дискусија на којој гостују Драгана Вујовић Ђермановић и Никола Обрадовић.

Драгана В. Ђермановић (GRWTH Guide)је проглашена у 100 најбољих предузетница Европе, на листи која је објављена и у магазину “Forbes”, добила је признање “Цвет успеха за жену змаја 2016″, сарађивала је седам година са Новаком Ђоковићем, за кога је креирала стратегију укупног интернет комуницирања на глобалном нивоу, од топ 20 српских фирми сарађивала је са њих 18, на Светском женском економском форуму у Индији (WEF17), проглашена је за „Жену деценије у области друштвених мрежа и лидерства“ и тако понела најпрестижније светско признање у својој области, предаје на еминентним стручним скуповима и конференцијама, а све ово је само један део онога што је постигла у својој каријери.

Никола Обрадовић (Bridgewater Labs) је проглашен за најбољег младог менаџера 2017. од стране Српске Асоцијације Менаџера. Са 4 године је добио свој први компјутер и то је умногоме одредило његов животни пут. Јако млад почиње да прави различите програме, продаје их и показује свој предузетнички дух. Победник је првог Google start up викенда у Новом Саду. После завршеног факултета и десетак година рада као фриленсер, 2012. године покреће No Solutions, а 2017. године Bridgewater Labs. Ментор је у Србији и неколико европских земаља, те на тај начин помаже младима и враћа дуг заједници. Тренутно учествује у десетини пројеката у Србији, Америци и Канади.

Након панела, следи networking део догађаја где ће сви учесници моћи боље да се упознају и размене искуства.

Пријаве
За учешће на овом networking догађају постоји котизација од 1500 дин (НЕТО) за чланове Ја, Предузетник Клуба и 2000 дин (НЕТО) за оне који то нису.

Пријаве се врше слањем е-маила на адресу anita@japreduzetnik.rs са вашим детаљима потребим за издавање фактуре.

 

Leave a comment