Универзитет у Београду – Центар за развој каријере и саветовање студената са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму Кадар да будем кадар, који ће се реализовати у периоду од 30. маја до 6. јуна 2022. годинe.

Кадар да будем кадар

 

 

 

 

 

 

 

Седамнаести циклус програма обухватиће тренинге неких од најзначајнијих вештина као што су: презентационе вештине, критичко мишљење и решавање проблема, вештине комуникације, организације рада, решавање конфликта и асертивност. Студенте ће током недељу дана вештинама учити експерти из компанија Ахолд Делхаизе, Адванце Интернатионал, Нелт Група, Винцула Биотецх Гроуп, ДигиталБее, као и из психолошког саветовалишта Мозаик, сарадници Центра за развој каријере Универзитета у Београду.

Од 2010. године, од када се програм реализује учествовало скоро 460 полазника и 60 предавача и тренера.

Пријављивање се врши путем електронског формулара који се налази овде.

Позив за пријављивање отворен је до 25. маја до поноћи. Број места је ограничен, а пријава неопходна.

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду, нисте до сада били у прилици, а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас! Очекује вас укупно 30 сати корисних информација, вежби, примера из пословног света, тестирања претпоставки о успеху у сигурном и подстицајном окружењу и забавног дружења са колегама са различитих факултета. Учићете од успешних људи беспрекорних биографија који имају велико искуство у држању тренинга запосленима, одличне оцене за тај интерактивни рад и спремних да знање поделе са Вама на студиозан и посвећен начин.

Извор: Стартуј

Leave a comment