ЕДО МААЈКА стиже у Нови Сад: Велики музички спектакл на отвореном

Слушај матер

 

 

 

 

Велики реп спектакл на отвореном десиће се 4. јуна на Новосадском сајму, у организацији Хале 2, места познатог у Новом Саду по добрим журкама и концертима.
Едо Маајка у пратњи МЦ‐а долази у Нови Сад како би одржао концерт поводом јубиларног двадесетог рођендана свог дебил албума Слушај матер који је померио границе балканског репа и задао нове стандарде које је, истини за вољу, и сам Едо Маајка померао из албума у албум али је прва плоча постала темељ свега што је после радио, али и оно што су радили многи репери који су одрасли слушајући његове хитове са првог албума као што су: Приказе, Махир и Алма, Салетова Освета.
Када се појавио, албум никога није оставио равнодушним, како љубитеље реп музике, музичку критику али и оне који су склонији гитарском звуку. У песмама се могло наслутити да је Един Осмић осим старе школе репа слушао и гитарску музику, тражећи узоре у, како је и сам рекао, Рамбу Амадеусу и Бранимиру Штулићу. Песме су прошле тест времена и данас на концертима су једне од оних које се највише чекају и најгласније певају када крену. Један од оних албума који је постао заслужан за то што је реп музика постала равноправна у музичкој индустрији са осталим популарним жанровима.
Прошло је 20 година, Едо Маајка је и даље ту, албум Слушај матер је доживео ремастер у новом облику, али на концерту ће осим поменутог албума бити изведени и његови највећи хитови из каријере дуге више од двадесет година.
Карте се могу купити преко сајта www.gigstix.com а добро расположење, музички спектакл и квалитет се не могу купити. То је оно што Едо Маајка доноси са собом у Нови Сад како би поделио са својом публиком и снажном фан базом у овом граду. А он је свуда радо виђен, како и сам каже у својој песми.

 

 

Leave a comment