Туристичка организација Града Новог Сада и ове године пружа могућност да кроз фотографију пренесете емоције које у вама изазива Нови Сад и његова околина. Током другог по реду наградног фото конкурса под називом ,,Осети дух Новог Сада“ који ТОНС организује у периоду од 10. маја до 10. августа, наши дародавци награђују најлепше пролећне и летње фотографије.

Наградни конкурс

 

 

 

Уколико уживате у дугим шетњама сунчаним кејом, разгледању сликовитих пејзажа и у пријатној атмосфери Новог Сада, позивамо вас да учествујете у ТОНС-овом наградном фото конкурсу. Бројне занимљиве награде вас очекују, а на вама је само да ухватите тренутак и забележите га вашим телефоном или фотоапаратом.

Велики допринос фото конкурсу дали су бројни дародавци, који су припремили веома занимљиве награде. Златни спонзори су ,, dr Techno“ и „Samsung“, који ће власника најлепше фотографије наградити ,,Samsung“ телефоном. Сеоско домаћинство Миљевић поклања лагани одмор на њиховом имању уз вечеру и дегустацију, као и ноћење и доручак за двоје, док је хотел „Фрушке терме“, припремио релаксирајући ,,spa day“ за двоје.

Бројни партнери су за вас припремили још одличних награда, међу којима су: два ноћења са доручком за двоје у Бутик хотелу ,,Арта“, ноћење са доручком за двоје у хотелу „Путник“, ноћење са доручком за двоје у хотелу „Нови Сад“, вредносни ваучери за куповину у ,,Manual Co.“ и ,,Zaga Clothing“, вечера за двоје у кафе-ресторану „Велики“, вечера за двоје у ресторану ,,Гарден“, дегустација вина у винском подруму Шукац, укусни колачи у посластичарници „Времеплов“, нека од сјајних књига из књижаре ,,Bulevar Books“, две карте за неку од занимљивих представа и балета у Српском народном позоришту, две карте за филм по избору у биоскопу ,,Arena Cineplex“, као и промо пакети ТОНС-а.

Стручни жири ће изабрати најлепше фотографије у периоду од месец дана након завршетка фото конкурса, које ће бити изложене на сајту ТОНС-а, где ће посетиоци сајта моћи да их погледају. Аутори најлепших фотографија биће обавештени путем мејл адресе коју доставе приликом пријаве.

ФОТОГРАФИЈЕ ПОСЛАТИ НА МЕЈЛfotokonkurs.tons@gmail.com

Детаљне информације и пропозиције можете наћи на следећем линку – ОСНОВНЕ ПРОПОЗИЦИЈЕ.

 

Leave a comment