EESTEC Career Expo – Explore Europe је догађај намењен студентима електротехнике и рачунарских наука широм Европе. Одржаће се 18. маја, уживо, у Београду као и у онлине формату на нашем сајту.

Да ли те занима овај догађај?

 

 

 

 

Организатори овог догађаја су студенти волонтери из непрофитне и аполитичне организације Electrical Engineering Students’ European Association, EESTEC (Istek). Истек се састоји од 46 комитета, распрострањених у 24 државе широм Европе. Један од њих је и Локални Комитет Београд, који има част да ове године организује овако импозантан догађај.

Мотивисани идејом о стварању различитих каријерних прилика за чланове Удружења који учествују у Пролећном Конгресу – највећем окупљању у организацији, ЛК Београд је иницирао стварање пројекта  EESTEC Career Expo. Ово је први догађај такве врсте у Истеку, узевши у обзир да је намењен за све студенте широм Европе, а не само за чланове.

На овом догађају, успешне европске компаније и универзитети ће имати прилику да се представе, као и да презентују све што могу да понуде партиципантима. Како се догађај одржава и уживо и онлине, сваки студент у Европи ће имати прилику да се придружи.

Начин на који посетиоци могу да се прикључе је:

  • Онлине штандови – директан контакт са представницима компанија
  • Онлине конференција – присуствовање презентацијама универзитета и компанија
  • Штандови – уживо контакт са представницима компанија у Београду
  • CV база – студенти могу да пошаљу свој CV путем нашег сајта

Све наведене активности су бесплатне. Овај пројекат је подржан од стране Central European Initiative.

Више информација можете пронаћи на сајту спрингцонгресс.еестец.нет и друштвеним платформама:
Instagram (@eestec_career_expo), Facebook (@EestecCareerExpo) и LinkedIn (EESTEC Career Expo – Explore Europe).

 

Leave a comment