СтартФОН је пројекат Студентске Асоцијације ФОН-а намењен развоју менаџерских и стратешких вештина студената, који кроз решавање студије случаја за успешне компаније као што су Бамби, Мерцатор и Књаз Милош, имају прилику да освоје праксу! Пројекат се састоји из едукативног и такмичарског дела.

StartFON

 

 

Едукативни део пројекта ће се одржати 20. маја и обухвата обуку коју ће држати компанија Стартуј.цом о вештинама презентовања и продаје, као и предавање Case Study Club-а о самој методологији решавања студије случаја. Током првог дана СтартФОН-а, компаније Бамби, Mercator и Књаз Милош ће задати своје студије случаја учесницима пројекта, након чега они имају један дан да осмисле најбоље решење!
Такмичарски део пројекта ће се одржати 22. маја и састоји се из презентовања решења такмичарских тимова за задату студију случаја, након чега следи проглашење победничких тимова и додела награда!
Сазнај нешто ново из области решавања студије случаја, стекни ново искуство, дођи у контакт са неким од најуспешнијих компанија у региону и освоји праксу!
Пријаве су отворене од 2 – 15. маја и можете се пријавити на следећем линку.

Leave a comment