Берза винила, компакт дискова, касета, стрипова и књига одржаће се у суботу, 7. маја у Фабрици СКЦНС-а. На берзи ће се наћи стара издања, нова издања и раритети, а одржаваће се редовно током целе године, сваке друге суботе у месецу.

Берза винила, компакт дискова, касета, стрипова и књига

 

 

 

 

 

Берза почиње у 11 часова и трајаће до 15 часова. Број излагача је ограничен, а учешће се наплаћује 500 динара по штанду. Они који желе да излажу треба да се пријаве на мејл berza.skcns@gmail.com.
Овога пута, у склопу берзе, у 13 часова, одржаће се и промоција збирке кратких стрипова „Фрагменти реалности“, аутора Новице Миливојевића.
Новица Миливојевић је илустратор и стрипаџија. Рођен је у Зрењанину, 1981. године. Дипломирао је на Техничком факултету “Михајло Пупин” у Зрењанину. Илустрацијом и цртањем се бави од како зна за себе, а професионално од 2009. године. Стрипом се бави из хобија и објављује их онлине на својим Фацебоок и Инстаграм профилима. Његови стрипови су објављивани на Стрип Блог и Хеллy цхеррy порталима, као и у издању “Стрип са маргине”. Учествовао је на Крагујевачком победнику и Балканској смотри стрип аутора у Лесковцу. Исечком из стрипа “Капетан Србија-Легенда о небеском народу” је ушао у 100 најуспелијих радова одабраних за велику изложбу Салона 2019. године. Живи и ради у Новом Саду од 2009. године.
“Фрагменти реалности” је збирка кратких стрипова који су објављивани онлине на Новичиним друштвеним мрежама као и на Стрип блогу и Helly Cherry порталима под називом Hard Smor Comixбер На наговор Милоша Симића се то све претвара у штампано издање. Тематика самих стрипова се може уврстити у неку врсту фантастике, приказ реалних свакодневних ситуација које газе једном ногом у реалм паралелних реланости.

Leave a comment