Рундек & Екипа наступиће у суботу, 28. маја у СКЦНС Фабрици. Екипу чине махом млађи музичари са богате и вибрантне нове загребачке сцене, које је Дарко Рундек окупио 2017. године за потребе турнеје поводом обележавања две деценије албума „Апокалипсо”. То су Роко Црнић на бас гитари и бубњевима, Силвио Бочић на бубњевима, гитари и басу, Миро Манојловић на удараљкама и вибрафону, Игор Павлица свира трубу, а Ана Ковачић свира саксофон и синтисајзер. Музичари често мењају инструменте, а сви певају, на челу са Дарком Рундеком, који и свира гитару.

Уживај у концерту!

“Морам рећи да се осјећам захвалан судбини што смо се овако лијепо нашли и уживамо свирати заједно, и што публика са нама радо дијели тај ужитак!”, каже Рундек о Екипи.

Након синглова “Тамни јоргован”, “Барбара” и “Пјешчане олује”, Рундек & Екипа су са Андрејом Курелец Кошавић снимили фантастичан албум “Мура Мура”, а у децембру 2020. године излази им “Брисани простор”, по многим анкетама албум године и добитник Порина за најбољи албум алтернативне музике. Пратили су га синглови “Унутарњи глас”, “Тко су сви ти људи”, “Мила” и “Вољети стварно”. Аутор пратећих видеа је Роко Црнић, који је уз Рундека аутор значајног дела текстова и музике на “Брисаном простору”.

У лето 2021. године започели су концертну промоцију абума, колико је то пандемија коронавируса дозвољавала, а ове године је настављају.

Улазнице су у претпродаји од понедељка, 11. априла и могу да се купе онлине  овде као и на продајним местима Gigstixa. Early bird улазнице коштају 1.200 динара, а регуларна цена улазница у претпродаји биће 1.500 динара. На дан концерта цена ће износити 1.800 динара, а улазнице ће моћи да се купе на билетарници Фабрике. Врата Фабрике отварају се у 20 часова. Концерт ће почети у 21 час.

Leave a comment