BizKod је такмичење за програмере и економисте, намењено студентима Високе техничке школе струковних студија и Економског факултета у Суботици. Одржава се већ традиционално у организацији Инфостуд групе, у сарадњи са факултетима.

Пријаве су у току!

Отворене пријаве за BizKod v6.0

Овогодишњи BizKod одржаће се 21. и 22. маја и трајаће 24 сата, у форми хакатона.

Тимови ће током 24 сата настојати да реше програмерски или пословни проблем који им задају ментори из Инфостуда. Да је њихова идеја довољно добра и примењива у пословној пракси, мораће да увере и жири, а на крају ће бити проглашени и победнички тимови које очекују и лепе награде.

Услови за учешће
Студију случаја за економисте чиниће бизнис и софтверски део, па је пожељно да тимови буду састављени од студената различитих усмерења (MAR, PIN, FBO, MEN, RIR, EEB, AEA, TRG).

Студију случаја за програмере чиниће само софтверски део из области база података, wеб програмирања, рачунарских мрежа, вештачке интелигенције, развоја мобилних апликација и информационих система.

Састави тим
Позови пријатеље и направите тим од 4 учесника. Право учешћа имају сви студенти Високе техничке школе струковних студија у Суботици и сви студенти Економског факултета у Суботици.

Пријави се
Пријава треба да садржи: име тима; биографије чланова тима; назначити уколико је тиму потребан лаптоп (ако немају свој); назначити уколико постоје неки посебни захтеви по питању исхране (нпр. алергије); и величине мајица које чланови тима носе.

Учествуј и освоји награде
За дату тему уради пројекат најбоље што умеш. Тестирај своје знање, буди тимски играч и освоји награде!

Важни датуми
Пријаве су отворене од 04. до 26. априла 2022.

Такмичење ће бити одржано 21. и 22. маја 2022.

Линк за пијаву: хттпс://бизкод.рс/пријавите-се-на-бизкод-в6-0/

Извор: Стартуј

Leave a comment