Специјално вече за даме, Ladies night, биће одржано у среду, 23. марта у 20:30h у Areni Cineplex поводом комедије „Хоћу мужа“ у којој главну улогу тумачи Милош Биковић. Уз одличан провод, за сваку даму смо припремили поклоне. Карте су у продаји.

Погледај нови филм и уживај! 

Свака посетитељка пројекције у 20:30h у биоскопу Arena Cineplex добиће комад шминке бренда Catrice, магазин Лепота и здравље, ваучере са попустима у салону Loft Parrucchieri by Петар Костић и продавници Unitech, док ће најсрећније поклон пакетима обрадовати Unitech i Loft Parrucchieri by Петар Костић који дарује бесплатне третмане за косу.
Један од најпопуларнијих наших глумаца Милош Биковић наћи ће се у улози Сергеја чији се живот потпуно мења након спонтаног сусрета са новинарком Љубом.
За новинарку Љубу све у њеном животу одвија се по плану: ради као водитељка на телевизији и има успешног и богатог вереника Роберта. Али тај план се мења када Љубин мобилни престане да ради па она затражи да позив обави с телефона случајног пролазника. То је Сергеј, чији је живот до тада такође протицао мирно и одмерено. Овај сусрет ће покренути серију догађаја који ће у потпуности променити Љубин и Сергејев живот, а и њих саме.

Трејлер филма: https://youtu.be/fndpAnKd4tc

Придружите нам се на још једном узбудљивом Ladies night догађају. Карте су у продаји на благајнама биоскопа Arena Cineplex.

 

Leave a comment