Услед убрзаног технолошког развоја, важно је благовремено размишљати и планирати развој каријере која ће бити узбудљива, изазовна, мудра и награђујућа. Нова Зоом кафица планирана у уторак 22. марта 2022. у 13h ће пружити увиде у водећи глобални тренд у области међународних стандарда у инжењерској струци, али и личне примере, перспективу и искуства говорнице на ову тему.

Да ли си за једну zoom кафицу?

Зум кафица – 45 минута о значају професионалног усавршавања за успешан развој инжењерске каријере – Глобална перспектива

Андреа Шехић се школовала на водећим универзитетима у земљи и иностранству, живела у САД-у где је двапут магистрирала и радила за државно министарство развоја. Прихвата позив да се врати у Србију 2009. године и са позиције извршне директорке тада тек основане Националне FIDIC Асоцијације у Србији развија област међународних стандарда у инжењерском сектору у Србији и региону. Након непуних девет година на позицији, и по први пут у историји FIDIC организације као директор националног огранка постаје чланица Управног одбора на глобалном нивоу. Од 2021. наставља да гради међународну каријеру из светског седишта FIDIC-а (Међународни савез инжењера консултаната FIDIC – Fédération International Des Ingénieurs – Conseils)у Женеви као саветница за едукацију, тренинге и развој. Страствена путница, пише докторат и радује се новим изазовима!

Пријавите се и поставите питање путем овог линка https://forms.office.com/r/Yj9U4c7Ynm.

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су завршили студије у последњих годину дана.

„Зум кафица – 45 минута са … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.

 

Leave a comment