Научно-технолошки парк Ниш (НТП Ниш) и Послови Инфостуд потписали су Споразум о међусобној сарадњи у циљу унапређења рада у областима својих делатности и јачања сарадње обе организације, како би се постигли што бољи резултати. Испред НТП Ниш Споразум је потписао др Милан Ранђеловић, а у име Послова Инфостуд Соња Ћетковић, директор сајтова за запошљавање и људске ресурсе.

Сарадња са Научно технолошким парком у Нишу

Фото: Инфостуд група

Ова међусобна сарадња подразумеваће и развој заједничке онлине платформе за потребе сајта www.нтп.рс, што ће у наставку корисницима знатно олакшати претрагу отворених радних позиција у компанијама чланицама НТП Ниш. Заједно ће се радити на активностима које су усмерене ка међусобној едукацији и промоцији, као и на успостављању сарадње између Послова Инфостуд, НТП Ниш и његових компанија чланица.

Послови Инфостуд успоставио сарадњу са Научно технолошким парком

Овим Споразумом обухваћене су и посебне финансијске погодности компанијама чланицама НТП Ниш приликом коришћења услуга које пружа Послови Инфостуд.

НТП Ниш је основан 2020. године са циљем пружања инфраструктурне подршке и стручних услуга компанијама, научноистраживачким и иновационим организацијама. Посвећен је и привлачењу иновативних, како домаћих, тако и страних технолошко-развојних фирми и стварању услова за оснивање већег броја стартап и спин-офф компанија. Окупља и креира мрежу партнера и сарадника у циљу стварања и унапређења иновативног екосистема. Тренутно више од 40 иновативних компанија свакодневно из ове динамичне заједнице ради на развоју својих глобално конкурентних производа и услуга.

Послови Инфостуд у свом саставу има водеће сајтове за запошљавање који обезбеђују решења за кандидате, тако и за послодавце. Сама мисија Послови Инфостуда је да ефикасно повезује кандидате и послодавце и помаже им у процесу запошљавања и грађења каријере чинећи Србију бољим местом за рад.

 

Leave a comment