У циљу прикупљања новчаних средстава за лечење Максима Миленковића из Ниша коме је дијагностиковано да болује од церебралне парализе, астме, епилепсије и дефицитета биотинидиназе, омладинска организација „АЕГЕЕ-Ниш“ организује Хуманитарни гејминг турнир који ће се одржати 05.03. путем ,,Twitch” налога АЕГЕЕ-Ниша од 13h, али и уживо у билијар клубу „ATLANTIS“, дана 06.03. са почетком од 12h.

Гејмингом за Максимово оздрављење

Гејмингом за Максимово оздрављење!

Пријаве трају од 24.02. до 03.03. а могу се обавити путем линка који ће стајати у опису профила на званичној инстаграм страници АЕГЕЕ-Ниш. Учесници који одлуче да играју онлајн, котизацију у износу од најмање 300 динара могу да уплате на жиро рачун (бр. 170001031302700020), са назнаком ,,Хуманитарни гејминг турнир АЕГЕЕ-Ниш”, док они који играју уживо уплату котизације врше на самом месту одржавања турнира.

Максим Миленковић се родио као потпуно здрава беба, без икаквих компликација на порођају. Након месец дана добио је инфекцију и убрзо након тога је хоспитализован у Нишу где лекари почињу интезивно лечење. Од тада почиње његова борба за нормалан живот. Максим је и даље непокретан, не може да говори и храни се вештачким путем, преко ендоскопа. За напредак је неопходно набавити бројне медикаменте, медицинску опрему, и покрити трошкове пута и смештаја у земљи и иностранству. Било би добро да се новац за Максимово лечење сакупи што пре, како би дечак своју битку привео крају.

Извор: Стартуј

Leave a comment