Природно-математички факултет, ове године опет организује акцију “БУДИ СТУДЕНТ 1 ДАН”, за све ученике завршних година средње школе, а са жељом да им пружи што више информација о академском животу.

Буди део ове акције и научи нешто ново!

Студенти и професори са ПМФ-а ће пријављене ђаке провести кроз занимљива предавања, интересантне вежбе, одвести на ручак у чувену студентску мензу, на кафу у факултетску кантину, показаће им читаоницу, библиотеку, прошетаће кампусом, …

Будући студенти ће моћи да “окусе” студентски живот од 21. ДО 25. МАРТА, а за учешће у акцији се могу пријавити од данас, па до 11. МАРТА.

Пријава је обавезна, а потребно је попунити формулар који се може пронаћи на сајту ПМФ-а и званичним страницама на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAKnH_h1xGPuD4OggC_JvPpsrNIK1ETWVmPfNuFtlaCVertg/viewform?usp=pp_url

“Буди студент 1 дан” ПМФ организује већ неколико година уназад (паузирали смо само прошле године због пандемије) и до сада је учествовало преко 1000 средњошколаца, одушевљених неформалном, опуштеном атмосфером у којој су могли питати и сазнати све оно што их занима, а тиче се њиховог будућег академског живота.

Leave a comment