Имате сјајну идеју за подкаст, али нисте сигурни одакле да почнете? Пријавите се на ПОДКАСТ ХАКАТОН и пружићемо вам шансу да ту идеју претворите у реалност и лансирате свој професионални подкаст у медијско небо.

Одаберите тим, осмислите идеју и пријавите се на такмичење путем линка.

Пријави се на такмичење!

Како програм изгледа?

Такмичење траје два викенда и састоји се из два дела.

Сазнаћете из прве руке зашто је “Појачало” Ивана Минића међу топ подкастима у Србији и о чему све мора да размишља аутор једног подкаста, а ваше идеје ћете потом представити и искусним новинарима из различитих медија.

У другом делу снимамо ваш оригинални подкаст, монтирамо и дизајнирамо визуале, али само за три најбоље идеје које прођу прву селекцију. Напослетку, жири ће уз нашу помоћ одабрати финалног победника.

DW Подкаст Хакатон

Које су теме подкаста?

Подржаћемо сваку оригиналну идеју. Теме су произвољне, уз фокус на децу или младе, тако да вас охрабрујемо да размислите о томе шта је то што ће вашу идеју издвојити од других.

Шта су награде?

Тим који победи добиће техничку подршку при продукцији наредна два подкаста од екипе подцаст.рс у Новом Саду, те додатне консултације DW Академије.

Ко може да се пријави?

Пријаве су отворене за појединце, или тимове са максимално три члана. Једини услов је да бар један од чланова тима буде редовни студент Одсека за журналистику Универзитета у Новом Саду, а остали могу да буду и студенти других смерова и факултета.

Који су термини ХАКАТОНА и место одржавања?

Омладински центар ОПЕНС
Први викенд: 5.-6. март 2022.
Други викенд: 26.-27. март 2022.

Више информација можете добити путем мејла: dajana.markovic@dw.com. Пријаве су отворене до 3. марта 2022. Број учесника је ограничен.

Leave a comment