Нови Сад, 8.2.2022 – У месецу љубави, на велико платно биоскопа Cineplexx Promenada стиже романтична комедија ,,Ти си тај“ са Џенифер Лопез, Овеном Вилсоном и Малумом у главним улогама, која ће вас насмејати и разнежити и то на највећем и најспектакуларнијем Ladies night догађају, у четвртак, 10. фебруара од 20 часова. Улазнице су у продаји на благајни биоскопа и путем апликације CineplexxRS.

Да ли волиш романтичне филмове?

Гламурозни, као и сам филм, партнери биоскопа Cineplexx Promenada обрадоваће наше гошће сјајним поклонима. Познати домаћи бренд ,,Diline“ обрадоваће две даме у биоскопу вредносним ваучерима, које ће наше добитнице моћи да искористе за куповину раскошних хаљина или за услуге у ,,Diline beauty“ салону. Студио ,,Hair and care extensons by Данијела Јоветић“ обрадоваће једну даму својим иновативним и квалитетним производима, а не можемо да не поменемо да је професионалност једна су од основних вредности за које се наш партнер залаже. У сусрет пролећу, ,,Рејува Клиника“ поклониће једној дами ваучер за третман Алма Приме X апарата за обликовање тела, који у Србији само они поседују. ,,Снежана Каровић make up school“ поклониће три поклона, а наш партнер ,,Silkeep“ обезбедио је сјајан поклон од најквалитетније свиле. Златара ,,Жика и син“ обрадоваће једну даму вредносним ваучером за куповину накита или производа по жељи у њиховој златари, док ће Парфимерије ,,Јасмин“ обрадовати четири даме премијум поклонима из свог богатог асортимана.
Кет Валдез коју тумачи Џенифер Лопез је врло популарна звезда у свету музике која је позната и по својој моћној романси са новом звездом Бастијаном (Малума). Како би крунисали своју љубав и прославили успех њиховог новог хит сингла, венчаће се пред својим фановима и публиком на концерту. Међутим, да ли ће до тога доћи? И да ли ће се ипак изродити нова љубав са професором Чарлијем који се случајно нашао у публици?
Трејлер филма ,,Ти си тај“ -https://youtu.be/gjy0CPvqhNk
Видимо се на Ladies night догађају који се не пропушта уз пиће добродошлице, спектакуларне поклоне и романтичну причу на великом платну Cineplexx Promenade! ​Улазнице су у продаји на благајни или путем апликације CineplexxRS.

Leave a comment