Први Ladies night ове године доноси нам романтичну комедију “Ти си тај”, бројне поклоне и сјајну атмосферу 10. фебруара у 20:30h у биоскоп Arena Cineplex. Пиће добродошлице биће увертира за модерну љубавну причу о славним личностима, браку и друштвеним мрежама која ће вас насмејати и разнежити. Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа Arena Cineplex.


LADIES NIGHT УЗ ФИЛМСКИ ХИТ “ТИ СИ ТАЈ” У ARENI CINEPLEX

Поред пића добродошлице, сваки посетилац добиће магазин Лепота и здравље, ваучере са попустима од бројних пријатеља пројекције, а најсрећније очекују специјални поклони од салона Loft parruchieri by Петар Костић, продавнице професионалне козметике Unitech, винарије Ковачевић и фитнес центра World class.
Кет Валдез коју тумачи Џенифер Лопез је врло популарна звезда у свету музике која је позната и по својој моћној романси са новом звездом Бастијаном (Малума). Како би крунисали своју љубав и прославили успех њиховог новог хит сингла, венчаће се пред својим фановима и публиком на концерту. Међутим, да ли ће до тога доћи и да ли ће се ипак изродити нова љубав са професором Чарлијем који се случајно нашао у публици сазнаћемо у биоскопу Арена Cineplex na Ladies night догађају!
Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=OHL6kZpHfks&ab_channel=Taramount
Улазнице су у продаји.

 

Leave a comment