Пре и после новогодишњих и божићних празника често нас обрадују акције, попусти и снижења на одећу, шминку, козметику. Јесте да зимска сезона пролази и треба мислити на пролећну гардеробу, ипак је примамљива понуда да током акције купимо зимску одећу о којој маштамо по невероватно ниској цени.

Да ли си пазариш на снижењу? uhsplash. com

На дуже стазе се куповина на акцијама исплати, посебно уколико умемо да комбинујемо комаде и умемо стрпљиво да чекамо одговарајућу сезону. Недостатак средстава нас, нажалост, често спутава да  одевни предмет или производ купимо онда када се он појави као новитет. Са друге стране, не треба одустати од њега, већ чекати сезону попуста и пазарити га можда и са чак 70% попуста. Само запамтите где сте снимили омиљени производ да бисте се вратили на то место у току снижења. У међувремену,  можете маштати о томе и радовати се што ћете комад ипак на крају себи приуштити.

Ако имате среће да носите мање бројеве или можда нешто веће, али свакако не класичне, онда ће и ваш комад гардеробе имати више среће да не буде распродат и да дочека вас на снижењу. Можда ће и остати нераспродат од прошле сезоне, па бити снижен као прошлогодишњи модел. Можда бројеви XS или XL нису у великој потражњи, па у том случају ако су то ваше величине, можете свашта пронаћи за себе током распродаје. Број S се најбрже се распрода, стога ако јурите тај број морате вероватно чекати у реду на каси или се благо ,,отимати" у радњи у потрази за величином.

Сем празничних зимских, исто тако и касних летњих попуста, имамо увек и популарни тзв. ,,Црни петак" када можемо пазарити по вртоглаво ниским ценама. Некада су се за Дан куповине чекали редови, међутим сада када је у току епидемија, ,,црни петак" понекад практично почне и пре петка и продужи се и после тог дана да би се куповине обавиле без гужви и редова купаца.

Књижара Вулкан често нуди разне акције, попусте као и своју картицу попуста, тако да уколико желиш добру књигу коју би платио јефтиније, погледај овде. За жене, мушкарце и децу је LA Waikiki веома популаран у погледу понуде гардеробе и са атрактивним попустима. Такође Zara, H&M су незаменљиви за припаднице женског пола које воле атрактивну модерну гардеробу. За домаћице се исплати куповина на велико у маркетима, када су попусти и када се ради о производима које стално користимо у домаћинству и чије залихе би нам добродошле.

Прошетајте и ви кроз тржне центре и пронађите свој производ на попусту. Још увек трају акције и искористите прилику да пазарите квалитетно и повољно. Поштујте епидемиолошке мере заштите и шопингујте сигурно и повољно.

Leave a comment