Ауторка и редитељка: Јелена БОГАВАЦ

Асистент режије и аутор видео рада: Игор МАРКОВИЋ
Костимограф: Александар КОВАЧЕВИЋ
Композитори оригиналне музике: Антон ГЕРЗИНА и Катаут МЦ
Ауторка сценског покрета: Александра ВЕЉКОВИЋ
Кореограф: Антон ГЕРЗИНА

Да ли ћеш посеитити позориште?
  • 24. јануар 2022. године у 20.00 часова у Рефлектор Театру

Играју: Алекса БУГАРЧИЋ, Јован ЗДРАВКОВИЋ, Марко ПАНАЈОТОВИЋ, Предраг ВАСИЧ, Растко ВУЈИСИЋ, Павле ГРЕБЕНАР, Игор МАРКОВИЋ и Антон ГЕРЗИНА

Извршна продуценткиња: Кристина АНЂЕЛКОВИЋ
Менаџерка протокола: Ана СТОЈАНОВИЋ
Техничка подршка: БГБ Студио, 5аСец и Дорћол Платз

Захваљујемо се: Јовани Ристић и Издавачкој кући ПортаЛибрис, Битеф театру и Сањи Љумовић
Продукција: Рефлектор театар 2021.

Представа је делимично финансирана добровољним донацијама грађана и грађанки прикупљеним у кампањи #ВишеОдПублике Рефлектор театра и Фондације Цаталyст Балканс. Рефлектор театар и екипа представе посебно се захваљују свим грађанима-продуцентима и грађанкама-продуценткињама.

БЕТМЕН РОБИН БЕОГРАД је позоришна представа настала по романима „Бетмен над Звездаром“ и „Робин са Крста“ Јелене Богавац.

Као позоришна редитељка, али и ауторка ових романа, Јелена Богавац је са глумцима Рефлектор театра урадила представу која комбинује текст две књиге, спајајући тако два времена: деведесете и ове сада, двадесете, у Београду. У оквиру трупе са којом ради веома дуго, Јелена Богавац је направила ауторски пројекат: сценску студију питања младости, херојства, побуне, осећаја за друштво и социјалну правду, у сталним условима диктатуре. У рату који шмира мир. У Београду који шмира Холивуд.

Ковид пропуснице су обавезне.

Leave a comment