Љубитељи електронске музике имаће прилику да дочекају 2022. годину уз велика имена домаће и регионалне ди-џеј сцене и то на Green Love фестивалу који ће се одржати у Мастер центру Новосадског сајма.

Green Love 2

Последње вече у 2021. години, 31. децембар, увеличаће маестрални хрватски ди-џеј Петар Дундов, као и наш Милош Вујовић и Ranchatek док ће 1. јануара, за репризу, публика ђускати уз Методи Христова, Леу Добричић и Каталину.
Улазнице за обе вечери коштају само 1490 динара, док појединачне износе 990 динара. Можете их пронаћи на свим Gigstix продајним местима.
Као и увек, врло је важно да #САМООДГОВОРНО рејвујемо јер је то једини начин да заштитимо себе и друге и да се препустимо „зеленој“ љубави, коју изнова буди врхунска електронска музика.
Организатори моле све посетиоце да се, ради очувања здравља и лепшег и квалитетнијег уживања у културним садржајима, придржавају свих мера. Посетиоци су у обавези да носе заштитне маске на свим догађајима. Организатор задржава право измене одржавања програма и формата догађаја у случају промене епидемиолошких мера. Дозвољено је да догађају присуствује до 500 људи. Зелени kovid сертификат је обавезан!

Leave a comment