Српски алтернативни састав из Београда, Е-Плаy, наступиће у суботу, 18. децембра у СКЦНС Фабрици. Улазнице су у претпродаји по цени од 800 динара и могу да се купе онлине на http://www.gigstix.com/ као и на продајним местима Гигстиxа. На дан концерта цена улазнице износиће 1.000 динара и моћи ће да се купи на билетарници Фабрике. Врата Фабрике отварају се у 19 часова. Концерт ће почети у 20 часова и одржаће се у складу са актуелним епидемиолошким мерама Владе Републике Србије.

Да ли волиш концерте?

 

 

 

Е-Play је основан 1998. године и карактерише га веома јединствен звук дисторзираног баса, drum & bass ритмова и нежне – атмосферичне гитаре. Састав Е-плаy иза себе има пет студијских албума, велику листу самосталних и фестивалских наступа, учествовао је и на више компилација (компилација музике из филма Муње, компилација посвећена Милану Младеновићу…), а музика овог бенда налази се у филмовима: Муње, Потрага за срећком, Здухач значи авантура.
Упркос пандемијским околностима бенд је и даље веома активан. Београдски Е-play је био изабран да представља Србију на једном од највећих и најутицајнијих европских музичких фестивала ЕСНС. Холандски Eurosonic Noorderslag (ЕСНС). Поред тога бенд је објавио свој први LIVE  спот у каријери за песму “Срешћемо се неки други пут”, избацио је свој албум “Слобода” на винилу, објавио спот “Слобода” у коме се појављује глумица Слобода Мићаловић… Током 2021. године бенд добија награду за песму “Слобода” за најбољу песму и спот године. Недавно су објавили нови сингл и спот “Хотел Југославија”, у којем гостује музичар Момчило Бајагић Бајага.

Leave a comment