Ми смо Financial Development d.o.o. канцеларија за рачуноводство и пореско саветовање. Спојило нас је дугогодишње пријатељство и заједничка жеља да направимо успешну причу, базирану на идеалном споју знања и вишегодишњег искуства, са једне стране и младе, позитивне динамичне атмосфере, са друге стране. Управо то нас је довело до бројних изазовних пројеката са значајним клијентима за релативно кратко време.

Да ли те занима овај конкурс?

У потрази смо за новим чланом тима који ће нам се придружити у раду са атрактивним пројектима и клијентима, који нас издвајају од конкуренције и који ће наставити да се развија са нама дугорочно.

Уколико имаш завршен економски факултет, знаш енглески језик и радиш у Microsoft Office Excel-у, пријави се на конкурс. Од тебе очекујемо жељу за учењем, проактивност и прецизност у раду док ми нудимо позитивну атмосферу и континуирани развој у пријатељском окружењу са предивним погледом из наше нове канцеларије у центру града.

Уколико сте мотивисани и спремни да се развијате у пријатељском, младом и динамичном окружењу, ми смо тим за Вас.

Подаци о личности који су прикупљени путем достављених биографија, у склопу пријава на овај конкурс, обрађују се искључиво у циљу регрутовања за наведени конкурс и неће бити сачувани након истека рока трајања конкурса, односно након коначног одабира одговарајућег кандидата. Више информације пронађи овде. 

Извор: Стартуј 

Leave a comment