Дугоочекиван филм “Вечни” из Марвеловог студија стиже на велико платно биоскопа Arena Cineplex и тим поводом организовано је Арена Фан вече у четвртак, 11. новембра од 19:30h. Сваки посетилац добиће поклон од пријатеља пројекције Tortilla Mexicana, Escape Room Door 404 i tattoo studija Mjolnir. Карте су у продаји.

Да ли те занима Фан вече уз поклоне?

Осим узбудљивог филмског спектакла “Вечни”, посетиоце биоскопа Arena Cineplex очекују поклони као што су ваучери са попустима на сјајне игре у Escape Room-u Door 404, на тетовирање у студију Мјолнир као и популарни bbq sos od Tortilla Mexicana, док ће најсрећнији добити бесплатне игре у Escape Room-у и укусне пакете од Tortilla Mexicana.
Филм “Вечни” имао је најдуже чувану и сакривену глумачку поставу од очију јавности и то са разлогом. Главну улогу у филму тумачи Анђелина Џоли („Грдана“, „Лара Крофт: Томб Рајдер“), раме уз раме са њом је латино дива Селма Хајек („Фрида“, „Десперадо“) као и британска глумица Гема Чен („Капетан Марвел“).

Вечни су ратници који живе на планети Земљи већ 7000 година, њих окупљају Божански (Celestials) да уједине своје моћи у борби против највеће претње за човечанство и људску врсту, а то су Девијанти (Deviants). Радња филма базира се на Марвеловом истоименом стрипу из 1976. године, аутора Џека Кирбија.

Редитељка филма је добитница награде Оскар Клое Жао („Земља номада“) која је савршено испратила промене у следећу, четврту Марвелову фазу, која подразумева различитости, шароликост раса, родова, сексуланости и етницитета.
Трејлер: https://www.youtube.com/watch?v=CBgMo1geqfk&ab_channel=MegaComFilm
Карте су у продаји!

Leave a comment