Биоскоп Arena Cineplex ће и ове године поводом Ноћи вештица организовати сјајан провод за све узрасте, љубитеље маскенбала, добре забаве и хорор филмова, уз специјалну “Halloween” декорацију и атмосферу. Програм почиње већ у петак за старије фанове маскенбала док ће дечији садржаји бити организовани у недељу, 31. октобра.

Чека вас сјајан провод!

Halloween викенд у Арени почиње у петак, 29. октобра од 19 часова, великим традиционалним маскенбалом и Halloween паб квизом у The End  кафеу у склопу биоскопа, који организујемо у сарадњи са Паб квиз НС. Припремите маске и пријавите своју екипу на Инстаграм профилу @pabkviz.ns.
Љубитеље хорора позивамо да током викенда, 30. и 31. октобра, погледају неке од сјајних хорор филмова у оквиру Areninog Halloween специјала. На репертоару ће, поред редовних филмова бити и хорори: “Ноћ вештица убија”, “Рогови”, “Вампир” и “Демони”.
Најмлађи посетиоци ће и ове године имати прилику да покажу своје маске, друже се у оквиру бесплатне креативне радионице и освоје сјајне поклоне. Маскенбал за најмлађе и дечија радионица дубљења и украшавања бундева биће одржани у недељу, 31. октобра од 14h до 17h. Најмлађи посетиоци биоскопа Арена Cineplex нас сваке године одушеве својим маскама и због тога смо и ове године припремили поклоне за најкреативније.
Ваш омиљени градски биоскоп ће вас и ове године дочекати у атмосфери каква приличи Ноћи вештица. Видимо се у Арени Cineplex!

 

Leave a comment